19des.

Darrers alens dels 2020. Tanca els ulls i sent què et ressona quan, com una pel·lícula, passa aquest any pel teu davant. Quina paraula el descriuria emocionalment per a tu? Apareix Por? Dolor? Ràbia? Soledat? Ansietat? Tristesa? La COVID ha impactat la nostra quotidianitat de forma quasi traumàtica, o totalment traumàtica. Recorda que els traumes, no són només les experiències negatives viscudes sinó la dificultat per compartir-les, enfrontar-les, i sobretot integrar-les.

En no-res arrencarem el darrer full del calendari. No vulguis córrer a deixar enrere aquesta experiència, que encara no ha acabat. Superar no és oblidar sinó assimilar. La pandèmia ha estat universal però la vivència és única, teva. Pensa-hi, parla’n, escriu, dibuixa… Expressa-la.

Torna a tancar els ulls. Més enllà del patiment, has après alguna cosa? Has descobert capacitats teves menystingudes fins ara? Has fet canvis? Ben segur que sí.

Aprofita els nous recursos i capacitats per començar el proper 2021 amb l’esperança que malgrat les dificultats pots avançar.